×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

NAJLJEPŠI ZELINSKI SNJEGOVIĆ

NAJLJEPŠI ZELINSKI SNJEGOVIĆ

Jeste li već napravili svojeg snjegovića ove zime? Ako niste pozivamo vas da napravite jednog i prijavite se na aktualni natječaj Turističke zajednice grada Sv. Ivana Zeline za Izbor najljepšeg snjegovića Zeline.

Iako nema novih snježnih oborina, temperature su ispod nule i ovaj snježni pokrivač se ne bude tako brzo rastopio. Stoga prionite poslu, uposlite velike i male ručice i napravite svog Snjegovića. Malo volje, vremena i kreativnosti može baš vašeg snjegovića učiniti najljepšim.

Fotografiju samog snjegovića ili fotografiju na kojoj se vide i vrijedni autori s osobnim podatcima (ime i prezime, adresu i broj telefona) pošaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. ili donesite osobno u turistički ured ili pošaljite poštom na adresu: TZG Sv. Ivan Zelina, Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina. Sve fotografije će biti objavljene na facebooku TZG (www.facebook.com/tzzelina).

Snježni žiri i „lajkovi“ na slikama izabrati će najljepšeg i najzanimljivijeg snjegovića koji će svom ponosnom vlasniku donijeti super nagradu, sanjke u kojima ćete nastaviti uživati u zimskim radostima.
Natječaj je otvoren dok to vremenski uvjeti dozvole, a kraj će iz Turističke najaviti par dana prije na facebooku, https://web.facebook.com/events/154627428363174/
[EDŽ, Foto: TZ]

na vrh članka