×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Održana Velika uskrsna potraga pisanica

Održana Velika uskrsna potraga pisanica

Jučer je na našem glavnom gradskom trgu održana prva Velika uskrsna potraga pisanica u organizaciji Udruge Srce u suradnji s Turističkom zajednicom grada Svetog Ivana Zeline.

Ova zanimljiva potraga okupila je djecu iz dječjih vrtića "Proljeće" i "Tintilinić" koji su se uz pjesmu i ples prvo zagrijali za ovu veselu potragu. Svi su dobro razradili taktike kako naći što više lijepih pisanica koje su ukrasili članovi i volonteri Udruge Srce. Na znak početka potrage svi su se veselo uputili u potragu uz pomoć svojih odgajateljica i vjerujemo dobro zabavili.

Iz Udruge Srce i Turističke zajednice su najavili Potragu i za slijedeću godinu te vjerujemo da će odaziv djece biti još veći. Šarene pisanice su otišle svojim novim domovima gdje će krasit uskrsne košarice.

Osim ove zanimljive Potrage Turistička zajednica je pripremila Trg za blagdanski ugođaj. Prvo je stiglo gnijezdo koje je izradila Udruga Srce a podružnica DV "Proljeće" u Nespešu ukrasila je izlog Turističkog ureda.  U srijedu je stigla i Velika pisanica koja krasi naš trg i sigurno ćete ju zamijetiti, ona je djelo dvojca Katarine Zagorec i Branka Đanića. Prošećite se ovih dana centrom Zeline, možda i vi nađete šarenu pisanicu. [EDŽ, foto:TZ, RB]

na vrh članka