×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Ideje za uskršnje dekoracije

Ideje za uskršnje dekoracije

Počeli su školski praznici, Uskrs nam je "pred vratima", kolači se peku, domovi čiste i uređuju. Vjerujem da uživate u predblagdanskim pripremama koliko god često znaju biti iscrpljujuće i stresne. Prijašnjih godina smo pisali kako napraviti uskrsno drvce i na koje sve načine obojati pisanice. Ove godine ćemo vam dati ideje i prijedloge kako ukrasiti dom, blagdanski stol i izraditi ukrase s djecom.

Meni osobno kad trebam inspiraciju, Pinterest je nepresušan izvor ideja svih vrsta. Tko se još nije susreo s ovom stranicom, ukratko, to je stranica koja na jednom mjestu pretražuje mnoga mjesta na internetu, ovisno o temi, na jednom mjestu dajući pritom korisniku mnogo mogućnosti. I sama sam ovih dana tamo potražila inspiraciju za uskrsne dekoracije.

Kod izrada dekoracija nije potrebno imati puno alata ili materijala. Iskoristite dekorativne predmete koja imate kroz cijelu godinu u svom domu poput teglica, svjećnjaka, ukrasnih tanjurića, košara i sl. Dajte im proljetno i blagdansko ruho tako da ih ukrasite pisanicama, šarenim vrpcama, špagama, cvijećem, lampicama i sl. Iskoristite ovakve aktivnosti da se više družite sa svojim ukućanima, pogotovo djecom.

Isprobala sam nekoliko ideja u kojima sam iskoristila predmete koje inače koristim u domu i upotpunila ih ponekim ukrasom, pisanicom i cvijetom. Osim ideja za dekoracije, u galeriji možete pogledati jednostavne ideje za aktivnosti s djecom i za blagdanski stol. [EDŽ, Foto: EDŽ, Pinterest]

na vrh članka