prigorjehr-regionalni-portal
Menu

U Zelini otvorena trgovina odjećom "Butik Nina"

U Zelini otvorena trgovina odjećom "Butik Nina"

U Svetom Ivanu Zelini otvorena je nova trgovina odjećom „Butik Nina“ vlasnice Nikoline Tomašković. Trgovina se nalazi na adresi Zagrebačka 51, u blizini skretanja za Biškupec.

Trgovina nudi velik izbor odjeće za žene, muškarce i djecu. Počevši od elegantnih haljina i košulja za žene, udobnih trenirki i hlača za muškarce pa sve do dječjih kompletića. Osim odjeće, u trgovini možete pronaći raznolik izbor modnih dodataka za žene po povoljnoj cijeni, poput elegantih torbi i šalova kojima možete upotpuniti svoju odjevnu kombinaciju.

„Svečano otvorenje 11. studenog posjetili su moji brojni prijatelji i članovi obitelji koji mi pružaju veliku podršku. Nadam se da će dragi kupci u našoj trgovini pronaći nešto za sebe i svoje najmilije. Budući da se bliži blagdan Sv. Nikole, za najmlađe posjetitelje pripremili smo ruksake i jastuke s omiljenim likovima iz crtića, kao i kape i rukavice,“ – kazala nam je vlasnica Nikolina.

Osim za najmlađe, u trgovini možete pronaći i pletene kape za odrasle koje su možda najpraktičnije, tople i udobne, a jednostavno se mogu iskombinirati sa šalom ili rukavicama.

Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 15 sati. Nedjeljom i praznikom trgovina ne radi.

Posjetite i vi „Butik Nina“ i pronađite savršeni poklon za sebe ili svoje najmilije. [KM; Foto: KM]

na vrh članka