prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Po usluge vrhunskih liječnika u Dugo Selo

Po usluge vrhunskih liječnika u Dugo Selo

Poliklinika Atria – briga o zdravlju cijele obitelji

Dugo Selo je odnedavno bogatije za novu, moderno opremljenu polikliniku u kojoj radi tim vrhunskih stručnjaka koje su stanovnici Dugog Sela i okolice do sada morali posjećivati isključivo u Zagrebu. Cijelu priču započela je Natalija Beljo, spec.ginekologije i opstetricije sa svojom obitelji koja je nakon devet godina rada u primarnoj zdravstvenoj zaštiti žena u Dugome Selu hrabro odlučila krenuti korak dalje.

Na adresi Miroslava Krleže 11 u Dugome Selu, smjestila se suvremena poliklinika koja pruža usluge ne samo ženama, već i cijeloj obitelji.

U ginekološkoj poliklinici uz doktoricu Beljo radi i vrhunska liječnica koja dolazi iz KB Merkur, Dr. Gordana Planinić-Radoš, a koja je ujedno i subspecijalist humane reprodukcije. Za sve buduće roditelje, u poliklinici Atria možete obaviti i prenatalni Harmony test. Harmony test je neinvazivni test pomoću kojeg već s 10 tjedana trudnoće možete s 99% sigurnošću otkriti vjerojatnost ima li dijete Down, Edwards ili Patau sindrom, a uključuje i analizu određivanja spola fetusa te rizik za poremećaje spolnih (X,Y) kromosoma. Rezultati se čekaju u prosjeku 7 dana (iako u većini slučajeva nalazi budu gotovi unutar 3 do 5 radnih dana).

Ginekološka poliklinika osmišljena je tako da se bavi sa svim fazama ženinog života, održava ga zdravim, počevši od adolescencije i prvog pregleda, do trudnoće i cijelog reproduktivnog perioda, pa sve do menopauze.
Novopečeni roditelji Dugog Sela i okolice više ne moraju svoju bebu naručivati i prije rođenja na ultrazvuk kukića koji se u Zagrebu čeka i po nekoliko mjeseci. Ultrazvuk za bebe u poliklinici Atria jednom ili dva puta mjesečno obavlja vrhunski dječji ortoped dr.sc. Ozren Vrdoljak iz Klinike za dječje bolesti Zagreb, kojem su uža specijalnost razvojne anomalije dječjeg kuka sa ultrazvučnom dijagnostikom novorođenačkog i dojenačkog kuka, dječje stopalo – prirođene i stečene deformacije stopala.

Također, posebna pozornost posvećena je ultrazvučnoj dijagnostici. Poliklinika Atria opremljena je najsuvremenijim ultrazvučnim uređajima, a o pacijentima brine dr. Sunčana Žuteković, vrhunska dijagnostičarki koja je 2015. i 2016 nagrađena Priznanjem za izvrsnost na razini Republike Hrvatske.

Iz KBC Osijek, dva puta mjesečno dolazi dr. Melita Vuković Polić, voditeljica poliklinike i dnevne bolnice Zavoda za dermatologiju i venerologiju KBC Osijek, koji je jedan od najrespektabilnijih kliničkih centara za dermatologiju i venerologiju u Hrvatskoj. Novost u poliklinici je urologija koju u budućnosti planiraju još proširivati, posebice s aspekta ginourologije. Urološku ordinaciju u poliklinici Atria vodi dr. Vuković Jurica koji dolazi iz KB Merkur iz Zagreba. Kako nam je najavila dr. Beljo, u planu su još neke usluge koje će Dugom Selu i svim obližnjim mjestima osigurati cjelokupnu za cijelu obitelj. [Sponzorirani članak]

 

na vrh članka