prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Mladi Zelinčani uspješno završili međunarodnu Brainobrain Akademiju

Mladi Zelinčani uspješno završili međunarodnu Brainobrain Akademiju

Prva grupa djece u Brainobrain centru u Sesvetama uspješno je završila svih 10 razina međunarodne Brainobrain Akademije. Među njima su bila i naša dva mlada sugrađana: Ivan Kralj, učenik OŠ D.Domjanić u Zelini i Luka Lazarin, učenik OŠ K. Š. Đalskog u Donjoj Zelini.

Brainobrain Akademija je odlična inovativna aktivnost koja omogućava snažan razvoj vještina i sposobnosti djece: poboljšava pamćenje, koncentraciju, organizacijske sposobnosti, multitasking, fotografsku memoriju, verbalnu i neverbalnu komunikaciju, kreativnost  što znatno olakšava snalaženje u školskim, izvanškolskim i životnim situacijama. Program provode certificirani Brainobrain treneri, a voditeljica Brainobrain centra za područje Sesveta i Svetog Ivana Zeline je naša sugrađanka Mirjana Fučkan.

Zanimljivo je da su Brainobrain tečajevi dostupni našim malim sugrađanima od 7 do 14 godina i u Svetom Ivanu Zelini, u Vatrogasnoj 2, i to u dnevnim terminima prije ili poslije nastave, ovisno o školskom turnusu. Upisi su u tijeku stalno, a sve detalje možete saznati na www.snaga-znanja.hr/brainobrain ili na 091 522 80 28. [PD]

na vrh članka