prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Sve na jednom mjestu: sport, rekreacija i osvježenje u centru Zeline

Sve na jednom mjestu: sport, rekreacija i osvježenje u centru Zeline

U samom centru Svetog Ivana Zeline, na adresi Vatrogasna 2, odnedavno je otvoren Caffe bar 2. U prekrasno uređenom prostoru, u blizini zelinskog kina, u miru možete popiti jutarnju kavu i pročitati novine. Osim fine kave, lokal nudi i velik izbor bezalkoholnih osvježavajućih pića, a u ponudi je i vrhunsko domaće vino zelinskih vinara.

Lokal je otvoren u okviru firme Motus centar zdravog pokreta, vlasnika Marije i Krešimira Kralj, čiji je cilj promovirati zdrav način života: - Ovdje dobivate sve na jednom mjestu. Savjete oko prehrane i vježbanja u našem klubu, a sada i osvježenje u kafiću. Nakon intenzivnog treninga možete se osvježiti u našem lokalu, a za vas uskoro pripremamo prirodne sokove: limunadu i cijeđenu naranču. Uskoro ćemo u ponudi imati i smoothie – ističe Marija.

U sklopu lokala predviđen je prostor za poslovni sastanak ili za čitanje. Interijer je uredila vrhunska zelinska dizajnerica interijera Andreja Pažić, a izradila tvrtka Pirikom iz Komina. Prekrasno uređena terasa, ugodno osoblje i osigurano parkirno mjesto dodatni su razlozi da posjetite Caffe bar 2 koji postaje omiljeno mjesto u gradu za osvježenje i druženje s prijateljima. [KM]

na vrh članka