prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Izložba vina kontinentalne Hrvatske dobitnik nagrade "Simply the best"

Izložba vina kontinentalne Hrvatske dobitnik nagrade "Simply the best"

Dodijeljena prestižna nagrada Simply the best manifestaciji Izložba vina kontinentalne Hrvatske.

Jučer je u Varaždinu svečano održana dodjela godišnje nagrade "Simply the Best" za 2018. godinu koje dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje turističke ponude u 5 kategorija: za ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, inovativne projekte i osobe. Nagradu je primilo 50 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora među njima i Sveti Ivan Zelina za manifestaciju Izložba vina kontinentalne Hrvatske u kategoriji: Manifestacije eno-gastronomskih sadržaja – za kvalitetu i osobitost manifestacije koja promovira vinogradarstvo i podrumarstvo, a svojim 50-godišnjim kontinuitetom daje značajan doprinos unapređenju kvalitete eno-gastronomske ponude Središnje Hrvatske.

Nagradu su u Varaždinu u ime Grada Svetog Ivana Zeline preuzeli gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec i direktorica Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić. [PD; Foto: Grad Sveti Ivan Zelina]

na vrh članka