×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 585
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Održan turnir u Beli

Održan turnir u Beli

U petak 22. veljače 2019. godine, u restoranu MB održan je osmi humanitarni Turnir u Beli Udruge Srce. Na ovom, već tradicionalnom turniru ove su se godine okupila 43 para, te je zajedno sa uplatama za ulazak u drugi krug prikupljeno 5.700,00 kuna, a sredstva će se iskoristiti za kupnju opreme poput koševa s loptama, pričajućih kvadrata i štipalica, poluvaljak i trapezoid podmetača, plastičnih stepenica, vibracijskih grickalica, kartica i CD s vanjskim zvukovima, pričajući raspored,  čunjevi s rupama, vrtuljak, psihodijagnostički testovi za mnoge procjene. Navedena oprema uvelike će koristiti u daljnjem radu koji će zasigurno biti olakšan navedenom opremom, te će naši voditelji individualnih postupaka moći više pomoći djeci s teškoćama  i osobama s invaliditetom.

Na ovogodišnjem turniru, treće mjesto osvojile su gospođe Štefica Dananić i Bernardica Škrlec, drugi su bili gosp. Marijan Kolman i gosp. Vitomir Pavlek, dok je prvo mjesto po prvi puta osvojio ženski par, gospođe Jelena Strugar i Snježana Vizec.

Sva tri para nagrađena su unikatnim drvenim satovima, radovima volontera Udruge Srce, a pobjednice turnira dobile su i dvije lijepe slike koje su rad članova Udruge.

Kao i svake godine, niti ovaj Turnir u Beli Udruge Srce ne bi bio ovako uspješan bez pomoći vrijednih sponzora kojima Udruga Srce najljepše zahvaljuje, a  to su: Restoran MB, Ivica Kudelić, Gotes d.o.o , Tiskara Zelina, Lovačko društvo Srnjak, Želva d.o.o., Grad Sveti Ivan Zelina, Turistička zajednica Zelina i Prigorje hr.

Hvala svima i vidimo se na novom turniru u Beli sljedeće godine!

na vrh članka