prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Boca Istine, stand up comedy spektakl u Kralušu

Boca Istine, stand up comedy spektakl u Kralušu

Dvorana Kraluš će se u petak 15. ožujka od 20 sati tresti od smijeha. U to smo sigurni. Jer u Kino Zelina dolazi Boca Istine, stand up comedy predstava trojice komičara jedinog kluba komedije u Hrvatskoj Studija Smijeha.

U Sveti Ivan Zelina dolaze Tin Sedlar, Marko Dejanović i Goran Vinčić. Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji (50kn na dan predstave) su u prodaji online OVDJE te na blagajni Kino Zeline, u Caffe baru “2” (prekoputa dvorane Kraluš) i u MTD Papirus u centru grada, Bocakova 3.

Boca Istine je predstava koja obrađuje razne teme, od sexa, preko očinstva, muzičke scene, regionalnih razlika, do svakako i prigodom Dana žena muško ženskih odnosa. Pogotovo u muško ženskim odnosima, trojica komičara dolaze svaki sa jedinstvenom perspektivom, s obzirom na njihove bračne statuse. Naime, Dejanović je neko vrijeme oženjen i već ima dijete, Vinčić se oženio prije nekoliko tjedana, 23. veljače, dok je Sedlar zaručen i planira vjenčanje sljedeće godine.

Zelina je druga postaja dvoranske turneje Boce Istine. Premijera je bila u rasprodanom Domu kulture u Bjelovaru 16. veljače, a kako je to izgledalo možete vidjeti u ovom YouTube VIDEU.

Portal i magazin Prigorje.hr svojim čitateljima dijeli zahvaljujući susretljivosti  izvođača i POU- a  pet puta po dvije ulaznice za ovaj stand up show. Sve što trebate napraviti da biste ih dobili je: u komentar facebook objave tagirati osobu s kojom biste se došli zabaviti  i podijeliti objavu (javno). Mi ćemo pak  slučajnim odabirom izabrati petero dobitnika i obznaniti njihova imena u ponedjeljak 11. ožujka , a ulaznice sretnici trebaju podići u Kralušu prije predstave. (RB. foto arhiv Studio Smijeha)  

na vrh članka