{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Ožujak 2019. 08:38

Učlanite se u društvo Naša djeca Sveti Ivan Zelina

Društvo Naša djeca Sveti Ivan Zelina osnovano je 2018. godine, a u 2019. godini nakon reorganizacije unutar Društva žele biti što aktivniji u našoj lokalnoj zajednici. Upravo zato DND Sveti Ivan Zelina poziva svu djecu i roditelje da se učlane u Društvo. Učlanjenje omogućava djeci besplatno sudjelovanje na raznim kreativnim radionicama i druženjima. Cilj društva je promicanje, razvitak i unaprijeđenje kvalitete života djece u skladu s Konvencijom o pravima djece Ujedinjenih naroda.

 

Područje djelovanja Društva je područje kulture, umjetnosti, obrazovanja, znanosti i istraživanja, ljudskih prava, socijalne djelatnosti, zaštite okoliša/prirode, a cjelokupna programska aktivnost DND Sveti Ivan Zelina usmjerena je na djecu/obitelji koje žive na području Grada Svetog Ivana Zeline i pripadajućim mu općinama. Čarobni čitalački četvrtak(o kojem smo često pisali) je jedna od aktivnosti koje je organiziralo upravo ovo Društvo.  Provodi se tijekom cijele godine jednom mjesečno, osim prosinca kada se provodi svaki četvrtak. Radionice u sklopu Čarobnog čitalačkog četvrtka održavaju se u Gradskoj knjižnici. Uvijek je obavezan i gost iznenađenja koji je često osoba iz javnog života grada, a koji djeci čita odabranu priču nakon koje slijedi zajedničko druženje. 

Ako se odlučite da Vi i/ili Vaše dijete postanete članovi DND Sveti Ivan Zelina, potrebno je popuniti tražene podatke putem linka za prijavu: https://goo.gl/forms/rh96uK9RzQkI4m7E3.

Više na službenim stranicama društva: 

https://www.facebook.com/search/top/?q=dru%C5%A1tvo%20na%C5%A1a%20djeca%20-%20sv.%20ivan%20zelina&epa=SEARCH_BOX

 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori