{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Svibanj 2019. 12:38

Diverzijsko zagrijavanje u Kinu Zelina

Kino Zelina organizira filmsku večer, sljedeći utorak, 14. svibnja. Kako bi se dodatno zagrijali za predstojeće Diverzije, tj. 6. Međunarodnu reviju kratkometražnoga filma koja se sredinom lipnja održava u Sv. Ivanu Zelini. 

“DISFF promovira vrijednosti kratkog filma i filma u širem smislu uz snažan naglasak na slobodu govora i umjetničkog izražavanja. Misija mu je podizanje kulturne svjesnosti i kulture na dobrobit lokalne zajednice te filmskih autora. DISFF povezuje ljude i okuplja ih s ciljem stvaranja zabavne, ugodne, opuštene atmosfere na svim svojim događanjima koja je poticaj za međusobno povezivanje i razmjenu iskustava.”

Nakon prigodnog filmskog programa, održat će se javna tribina o šestom po redu izdanju Revije kratkometražnog filma, odnosno Diversions International Short Film Festivala (DISFF), koji od prošle godine, kada je postao međunarodni, nosi drukčije ime u odnosu na ranije – Kratki na brzinu.

O ovogodišnjim Diverzijama (10.-16. lipnja) govorit će organizator Toma Zidić, te suradnice na projektu Vanja Hraste i Tena Trstenjak. Iz Udruge za promicanje alternativne kulture (UPAK) predstavit će svoj zabavno-didaktički program ZenBazen, koji će se kroz tri dana Festivala (13.-15. lipnja) održati na prostoru SRC-a Zelina.

 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori