×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 585
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Makeup Masterclass mlade Zelinske vizažistice Jelene Tomašek

Makeup Masterclass mlade Zelinske vizažistice Jelene Tomašek
 
U Pučkom otvorenom učilistu u Svetom Ivanu Zelini održan je Makeup masterclass mlade Zelinske vizažistice Jelene Tomašek, umjetnički LaPrincess Beauty Room i sestara iz Međimurja koje u Hrvatskoj vode novi brand Aden Cosmetics. Masterclass je dobio vrlo velik interes te su se sva predviđena mjesta popunila vrlo brzo. Polaznice su mogle vidjeti tri makeup looka koje je Jelena detaljno prezentirala. Prvi je bio klasičan “dnevni” look s naglašenim usnama savršen za poslovne žene koje nemaju vremena za previše šminkanja. Drugi look predviđen je kao svečaniji smokey s dodatkom sjaja i šljokica, savršen za neke ozbiljnije svečanosti poput vjenčanja, mature i dr. 
 
A za sam kraj Jelena je ostavila vrlo specifičan look s bojama, napravljen s jednom od najzahtjevnijih tehnika u makeup svijetu, koju je ona savršeno odradila te polaznicama tako pokazala svoju profesionalnost, znanje i talent. Djevojke su dobile vrlo bogate poklone od poznatih sponzora kao što su Artdeco, Sapunoteka, Bahlen beauty, Nelipot, San prirodna kozmetika, a voljeli bismo istaknuti i Velvel beauty, hrvatski brand koji su osnovale takoder naše Zelinčanke, a radi se o prirodnoj i organskoj kozmetici za lice i tijelo te su polaznice odlučile darovati svojim izninmno kvalitetnim pastama za depilaciju. 
 
Kao sećer na kraju, Jelena i djevojke iz Aden kozmetike otkrile su nam kako ne misle stati ovdje te uskoro planiraju novi Masterclass u nekom drugom gradu jer je zainteresiranost vrlo velika, a mi smo uspjeli dobiti exkluzivu. Naime, Aden kozmetiku uskoro ćete moći kupiti i u Svetom Ivanu Zelini kao i prepustiti se u stručne ruke usluga naše Jelene. 
 
na vrh članka