{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
29. Listopad 2019. 15:39

Grad dijeli stipendije od 750 kuna mjesečno

Grad Sveti Ivan Zelina raspisao je natječaj kojim će redovnim studentima podijeliti ukupno 20 stipendija. Kriterij za javljanje na natječaj je status redovnog studenta koji ima prebivalište na području Grada Svetog Ivana Zeline. 5 stipendija podijelit će se na osnovu kriterija socio-ekonomskog statusa i 15 stipendija redovnim studentima na osnovu kriterija izvrsnosti. Mjesečni iznos stipendije iznosit će 750,00 kuna za razdoblje od studenog 2019. godine do lipnja 2020. godine. Rok za podnošenje prijave je zaključno do 13. studenoga 2019. godine. Sve materijale za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici https://www.zelina.hr/portal/novosti/item/2377-grad-sveti-ivan-zelina-raspisao-natjecaj-za-dodjelu-stipendija-za-akademsku-godinu-2019-2020.html

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori