prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Projekt "Aktiviraj se, razvijaj se"

Projekt "Aktiviraj se, razvijaj se"

Udruga Srce započinje s još jednim EU projektom. Radi se o projektu pod nazivom "Aktiviraj se, razvijaj se" financiranom iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 930.799,84 kune. Projekt će biti predstavljen u srijedu, 20. studenoga 2019. godine s početkom u 12,00 sati, u Kući Srčeko na adresi Petra Preradovića 3, Sv. Ivan Zelina kada će biti održana početna konferencija te okrugli stol "Dostojanstvo kakvo zaslužujemo". 

Ovim projektom doprinijet će se jačanju njihovih kompetencija, samopouzdanja i samopoštovanja, a kroz projektne aktivnosti osvijestit će se potencijalne poslodavce o njihovim kvalitetama i sposobnostima. Deset osoba s invaliditetom uključit će se u projektne aktivnosti, osnaživanjem i razvojem mekih vještina, razvojem web stranice/platforme prilagođene osobama s invaliditetom te će tako biti pravovremeno obaviješteni o otvorenim radnim mjestima te osnaženi za konkuriranje za željeno zaposlenje.

Na projektu su zaposlene tri osobe: voditeljica projekta Đurđa Penava, koordinatorica projekta Kristina Marečić i stručnjakinja za prilagođavanje materijala osobama s invaliditetom Amalija Jalžabetić. Partner na ovom projektu je Grad Sveti Ivan Zelina koji kao dugogodišnji partner Udruzi Srce doprinosi uvođenju kvalitetnih inovativnih usluga i rada za opće dobro zajednice. Suradnici na projektu su Centar za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina i Dugo Selo te Hrvatski zavod za zapošljavanje Ispostava Sveti Ivan Zelina.
Projekt je vrijedan 930.799,84 kuna, a traje 18 mjeseci.

 

na vrh članka