{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
18. Prosinac 2019. 09:51

Darivateljima na dar

Tradicionalnom svečanošću Gradskog društva Crvenog križa obilježen je Dan dobrovoljnih darivatelja krvi, pod pokroviteljstvom Grada i uz sponzorstvo gospodarskih subjekata. Na priredbi – božićnom daru  i znaku zahvalnosti  dobrovoljnim darivateljima krvi i  volonterima s područja našeg grada  i općine Bedenica, darivateljima su uručene zahvalnice i priznanja za jubilarna davanja 5, 10, 20, 25, 30, 40, 50, 75 i 100 puta. Laureat laureata je Mato Markiš koji je krv dao 100 puta. Pozdravljajući publiku u dvorani i organizatore, počasni gosti, redom su isticali pohvale i riječi zahvale. U ovoj je godini prikupljeno rekordnih 1042 doze krvi ili 6 doza na 100 stanovnika, što je više od europskog prosjeka. Na svečanosti su nastupili Barbara Othman, Mirko Švenda Žiga i Martin Kosovec, a kroz program je vodio Borko Samec. (RB.)

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori