{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
07. Travanj 2020. 18:41

Mali zelinski plac

Grad Sveti Ivan Zelina predstavio je Mali zelinski plac – prvi korak u kreiranju virtualne tržnice proizvoda lokalnih proizvođača. Sve je započelo prije tri dana kada je na Facebook stranicama objavljen sljedeći poziv: “Na području grada Svetog Ivana Zeline imamo veliki broj divnih i marljivih ljudi, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji u ponudi imaju razne proizvode, od sira, mesa, jaja, meda, orašastih plodova, voća, povrća, rakija, vina i sl. Ovih dana se suočavamo s raznoraznim uvredama da ne puštamo u trgovačke centre i neki ljudi nikako da shvate da trenutno živimo u izvanrednoj situaciji, pod odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta. To nismo mi izmislili, to je tako u cijeloj Hrvatskoj, a i sami vidite što se događa u cijelom svijetu. Možda dobra stvar u svemu ovome je da sada otkrijete neke od naših lokalnih proizvođača koji će vas iznenaditi svojom kvalitetom i ponudom. Zbog toga smo pokrenuli KUPUJMO LOKALNO. Hvala svima koji ste nas ovih dana kontaktirali s ovim prijedlogom i slali poruke u inbox. Prvi korak je objediniti ponudu pa pozivamo lokalne ponuđače da nam se jave, a nakon toga krećemo i s virtualnom tržnicom. KUPUJMO LOKALNO!”

Prema prvim proizvođačima koji su se javili može se odmah stupiti u kontakt te dogovoriti narudžba i način preuzimanja proizvoda. Ponovljen je i poziv svima ostalima da se uključe, kako bi se proširio asortiman te predstavila aplikacija za lakše pregledavanje i narudžbu proizvoda. 

Poveznica na stranice Grada Svetog Ivana Zeline: https://trznica.zelina.hr/ 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori