{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
11. Travanj 2014. 21:56

HSU u izborima za EU parlament

U kampanji za Europski parlament je i Hrvatska stranka umirovljenika (HSU), čija se kandidatkinja Vesna Fortuna nalazi na 7. mjestu zajedničke izborne liste SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a. Tim povodom je u mjestu Celine kraj Vrbovca Županijska organizacija HSU-a Zagrebačke županije organizirala tribinu, na kojoj se okupilo čak 250 članova.

Okupljenima se najprije obratio Silvano Hrelja, predsjednik HSU, koji je govorio na temu „Što je Europski parlament“, a nakon njega i Višnja Fortuna koja je govorila o Izborima za članove Europskog parlamenta. Istaknula je kako „milijun i dvjesto tisuća umirovljenika u Hrvatskoj treba imati svoga zastupnika na mjestu gdje se donose odluke koje utječu na naše živote, a to su Hrvatski sabor i Europski parlament“.

Na tribini je bila prisutna i Gradska organizacija HSU-a iz Svetog Ivana Zeline sa 70 svojih članova, pod vodstvom predsjednika organizacije Ivana Jelavića. [PD]

 

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori