{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
20. Travanj 2014. 07:59

REAGIRANJE

Poštovani čitatelji,

uredništvo, novinari i suradnici portala Prigorje.hr čija su se imena i tekstovi pojavili u aktualnom broju Prigorskog glasnika, ovim putem izražavaju svoje veliko nezadovoljstvo i u potpunosti se ograđuju od spomenutih novina. Neugodno iznenađenje za sve nas bilo je kada smo vidjeli da većinu sadržaja Prigorskog glasnika zapravo čine tekstovi i fotografije preuzeti s portala Prigorje.hr, koji s ovim novinama nema nikakve poslovne ili ugovorne poveznice, kao niti naši suradnici.

Kao objašnjenje dobili smo ispriku urednika Prigorskog glasnika u kojoj je kao razlog za ovo preuzimanje tuđih tekstova i fotografija naveo kako je u noći prije odlaska novina u tisak slučajno obrisao svoje tekstove s računala te kako mu je kao jedino rješenje u dva sata u noći kada je završavao broj, bilo uzeti naše tekstove bez pitanja i na taj način objaviti novine. Nažalost ne možemo prihvatiti ovu neuvjerljivu ispriku, objašnjenje ili poziv da se obešteti autore tekstova, jer nam je na ovaj način, bez našeg znanja i privole učinjena velika šteta. Zbog svega ovoga naši suradnici poduzet će konkretne pravne korake u smislu reakcije na ovu situaciju i zaštitu svojih prava.

Uredničku politiku, poruke i stavove u Prigorskom glasniku ne želimo komentirati, osim da se ograđujemo od njih. To nisu stavovi Prigorje.hr portala.

Uredništvo, novinari i suradnici Prigorje.hr portala

 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori