{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
07. Veljača 2014. 22:40

U utorak odluka o Zelinskim bazenima

Utorak, 11. veljače datum je kada bi nakon devet godina neizvjesnosti i agonije konačno mogla biti razriješena sudbina Zelinskih bazena. Gradonačelnik Hrvoje Košćec tad će pred Gradskim vijećem prezentirati prijedlog mogućeg sporazuma s tvrtkom Termalna rivijera Sveti Ivan Zelina.

Proteklih tjedana vodili smo vrlo intenzivne pregovore s tvrtkom Termalna riviera, koja ima još uvijek važeći ugovor na pedesetogodišnju koncesiju. Cilj nam je bio pronaći miran način izlaska iz ovog projekta, s obzirom da su događanja u proteklih devet godina pokazala kako je ovaj projekt u ovim okolnostima nemoguće realizirati. U tom smislu Grad Sveti Ivan Zelina mora isključivo i dugoročno gledati najbolji interes grada, odnosno naći načina da ovo ne ostane neriješeno pitanje i problem za buduće generacije“ – izjavio je za Prigorje.hr gradonačelnik Košćec te komentirao kako je ovo pitanje oko kojih bi sve stranačke opcije trebale postići konsenzus. Ostaje da vidimo hoće li se to uistinu u utorak dogoditi ili će i ta sjednica Gradskog vijeća nalikovati na onu prošlu, kad su vijećnici HDZ-a, HSS-a i HSLS-a napustili dvoranu. Za odluku je potrebno devet od ukupno 17 glasova gradskih vijećnika. 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori