{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
01. Rujan 2020. 09:46

Do 15.000 kuna za zamjenu krova

Grad Sveti Ivan Zelina već godinama kontinuirano provodi akciju „Zelina bez azbesta“ u sklopu koje nudi vlasnicima kuća sufinanciranje uklanjanja i zamjene pokrova koji sadrži azbest te zamjenu za novi, ekološki prihvatljiv krov. Tako je u lipnju ove godine raspisan natječaj na koji su se mogli prijaviti vlasnici ili korisnici obiteljskih kuća s područja Svetog Ivana Zeline i ostvariti poticaje od 100 kuna po kvadratnom metru krova, odnosno do maksimalnog iznosa od 15.000 kuna. Nakon provedenog postupka prikupljanja i obrade prijava za dodjelu bespovratnih sredstava Grad je objavio i odluku o odabranim prijavama, a možete ju vidjeti na sljedećoj poveznici: odluka o odabiru

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori