{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
26. Travanj 2021. 11:16

Gradi se City park Zelina

Na stranicama Grada Sveti Ivan Zelina objavljena je informacija o gradnji velikog retail parka na parceli bivšeg Trudbenika u Zagrebačkoj ulici.

U vijesti se navodi: “Prema informacijama koje smo zaprimili od tvrtke Eurokod koja je razvila koncept, trgovački kompleks nosit će ime „City Park Zelina“ i biti će veličine od 7.393 metara kvadratnih. Trgovine koje će se otvoriti su velika trgovina prehrane, tekstila, mode, kućnih potrepština, namještaja te kafić, dječje igralište i dr. O veličini ovog kompleksa najbolje govori i podatak da će biti izgrađeno čak 185 parkirnih mjesta. U informaciji koju smo službeno dobili, najavljeno nam je kako će gradnja centra početi ove godine. Kako će sve to izgledati možete vidjeti iz priloženog tlocrta.”

Uz to gradonačelnik Košćec je izjavio: “Kad dođe prvi trgovački centar, doći će i svi ostali – govorili smo od prvog dana i to se upravo događa. Trgocentar gradi novi centar s novim trgovinama, SPAR je uskoro pred otvaranjem, a ove godine počinje gradnja i trećeg – najvećeg trgovačkog kompleksa na području Svetog Ivana Zeline. Ono što me posebno veseli je otvaranje velikog broja novih radnih mjesta. A konačno će i prestati komentari da se u šoping mora negdje drugdje”

 

 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori