{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
18. Lipanj 2020. 23:16

Gradonačelnik Košćec na listi za Hrvatski sabor

Kandidat sam za Hrvatski sabor i to kao drugi na listi koalicije stranaka: Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i FOKUS u 2. izbornoj jedinici. Listu nosi Boro Nogalo, ugledni pedijatar koji je pune 23 godine vodio bolnicu Srebrnjak i čovjek koji je s čela te bolnice naprasno smijenjen krajem prošle godine” – objavio je danas gradonačelnik Hrvoje Košćec, nedugo nakon što je Državno izborno povjerenstvo predstavilo pravovaljane kandidacijske liste. Košćec će i dalje ostati gradonačelnik Svetog Ivana Zeline, jer je to spojivo sa saborskim mandatom, a istaknuo je i kako vjeruje u podršku građana 5. srpnja!

Njegovi izgledi da uđe u Hrvatski sabor su zapravo jako dobri, što bi značilo da bi ovaj naš kraj konačno mogao i dobiti aktivnog saborskog zastupnika. Drugo mjesto na listi moglo bi biti dovoljno, s obzirom da se očekuje sukob Bandić – Nogalo.

Mi idemo u Sabor mijenjati način na koji se upravlja Hrvatskom. Umjesto anonimaca i žetončića koji dižu ruke kako im gazde kažu, s nama u Sabor dolaze kompetentni, stručni, jaki ljudi koji će podići ugled instituciji koju su srozali do dna. S nama će u Sabor ući ozbiljne rasprave, dijalog i donošenje najboljih odluka za hrvatsku bolju budućnost za sve naše građane” – rekao je jučer Nogalo u Zagrebu na predstavljanju nositelja liste koalicije Stranka s Imenom i Prezimenom, Pametno i Fokus.

“Pogledajte ovdje Daliju Orešković, hrabru ženu koja je razotkrivala korumpirane kukavice. Pogledajte Davora Huića koji se za odgovorno trošenje javnog novca lavovski bori već godinama. I pogledajte Darija Zurovca, gradonačelnika Svete Nedjelje koji dokazuje da je odgovorno upravljanje moguće. Moguće je promijeniti pokradenu Hrvatsku poštenom. Izađimo na izbore 5. srpnja s voljom, prkosom, pa i osvetom za sve ukradene godine i vratimo Hrvatsku s krivog na pravi put” – predstavio je Nogalo ostale nositelje u Zagrebačkim izbornim jedinicama.

Hrvoje Košćec je član stranke FOKUS, stranke političkog centra. Od istaknutijih pojedinaca u stranci su još i Davor Nađi, predsjednik stranke i zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje; Ivan Gulam, načelnik Pirovca; Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje; Dario Vrbaslija, predsjednik gradskog vijeća Slatine; Nenad Panian, gradonačelnik Dugog sela; Marko Magdić, načelnik Općine Križ; Davor Petračić, poduzetnik iz Karlovca; Darko Zver, poduzetnik iz Čakovca; Mario Budišćak, glazbenik i poduzetnik iz Klinča Sela te drugi.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori