prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Gljivarska udruga Amanita organizirala zimski turnir u belotu

I u novoj godini organiziran je zimski turnir u belotu pod organizacijskom palicom Gljivarske udruge Amanita, na koju se tradicionalno odazvao velik broj igrača. U biškupečkom vatrogasnom domu nakon velikog preokreta na samom kraju, u odlučujućoj partiji, ženske igračice Milica Ivančan i Marija Malić pobijedile su muški duel Denisa Bistričkog i Gorana Račkog. Ime Milica Ivančan, naveliko je poznato u belotskom svijetu, s obzirom da je i prošle godine osvojia prvo mjesto na istom turniru, ali u paru sa Zoranom Latinom. 

Održana 94. GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a Paukovec

U subotu, 2. veljače, održana je 94. godišnja skupština DVD-a Paukovec u kojem su članovi DVD-a objavili izvještaje: „ Odradili smo 6 intervencija, prisustvovali na 23. natjecanja, organizirali 2. natjecanja, a posebno se ističe naša visoka razina u radu s djecom.“

Loparijada u Sv. Ivanu Zelini

11. Loparijada održat će se u petak 16. studenog 2018. godine s početkom u 17 sati u restoranu "MB" u Sajmišnoj ulici, Sveti Ivan Zelina.

Nove akcije darivanja krvi u Sv. Ivanu Zelini

Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina poziva vas da se priključite novim akcijama darivanja krvi koje će se održati u Gradskoj vijećnici na Trgu Ante Starčevića 12 u sljedećim terminima:

  • 5. studenog 2018. od 10 do 15 sati
  • 6. studenog 2018. od 14 do 19 sati
  • 7. studenog 2018. od 14 do 19 sati

Darivanje krvi ne uzima puno vremena, a daje i više nego što možemo zamisliti - daje život! Nema plemenitijeg čina od spašavanja života drugog čovjeka!

Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu. [PD; Foto: GDCK Sv. Ivan Zelina]

Najbolje izdanje Rock festivala u Blaževdolu

Ovaj vikend zasigurno je obilježilo vrhunsko glazbeno događanje - 8. Rock festival u Blaževdolu u organizaciji DVD-a Blaževdol. U najvećim rock i hard rock hitovima strane i domaće glazbe uživali su posjetitelji koje su zabavljali Zadruga, Fifty G i gost iznenađenja Milko Kiš pod nadimkom "Deda" iz Hladnog piva.