×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Natječaji za najbolju fotografiju i Hipokras na Međunarodnom viteškom turniru

Natječaji za najbolju fotografiju i Hipokras na Međunarodnom viteškom turniru

Muzej Sveti Ivan Zelina, organizator Međunarodnog viteškog turnira, uputio je dva poziva svim posjetiteljima i sudionicima. Poziv za izbor najboljeg Hipokrasa i poziv na Natječaj za najbolju fotografiju.


Svi vi koji proizvodite Hipokras ili bi ga željeli po prvi puta proizvesti, prijavite se za izbor najboljeg na drugom po redu Festivalu srednjovjekovnih pića koji se održava u sklopu Međunarodnog viteškog turnira. Za one koji ne znaju, Hipokras je bijelo ili crno vino sa začinskim biljem spravljeno prema jednom od poznatih srednjevjekovnih recepata. U izboru najboljeg Hipokrasa mogu sudjelovati svi OPG-i i obrti koji se bave proizvodnjom vina i ostalih pića, te udruge koje se bave oživljenom poviješću srednjeg vijeka. Više o pravilima ovog natječaja i ogledni srednjevjekovni recept Hipokrasa možete naći na ovom linku na događaju na Facebooku https://web.facebook.com/events/476705589337622/permalink/476706989337482/ .


Svi posjetitelji Međunarodnog turnira pozvani su da sudjeluju u Natječaju za najbolju fotografiju. Fotografije, nakon završetka turnira, u digitalnom obliku (jpeg, tiff) treba poslati (jumbo mailom) na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Muzej Sv. Ivan Zelina, Trg A. Starčevića 13, 10380 Sveti Ivan Zelina. Svaki autor može poslati na Natječaj najviše 5 (pet) fotografija snimljenih isključivo na ovogodišnjem turniru. Fotografije će se koristiti u promidžbu Međunarodnog viteškog turnira, a slanjem fotografija na Natječaj autor je suglasan da Muzej koristi njegove fotografije bez naknade. Od pristiglih radova stručna komisija će odabrati fotografije koje će se izložiti na prigodnoj izložbi u Muzeju Sv. Ivan Zelina. Komisija će također odabrati tri najbolje fotografije čiji će autori dobiti novčane nagrade. Rok za slanje fotografija je 25. lipanj 2017. godine.


Sve dodatne informacije vezano uz oba Natječaja možete dobiti na telefon 01/2061-544 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. [EDŽ, Foto: MZ]

na vrh članka