prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Proglašeni pobjednici akcije Zelena Zelina

Proglašeni pobjednici akcije Zelena Zelina

Jučer su u prostoru Turističke zajednice grada Sveti Ivan Zelina proglašeni pobjednici akcije Zelena Zelina – akcije kojom se birala najljepša okućnica i balkon na području grada.

Tako je prvu nagradu za najljepšu okućnicu dobila gospođa Katica Hođa, iz Velike Gore koja je svojom okućnicom fascinirala predsjednicu komisije Korneliju Benyovsky Šoštarić.

Drugu nagradu osvojile su Vesna Puhelek i Franka Puhelek Šarić, iz Blaževdola zahvaljujući preksrasnim balkonima i pomno uređenom vrtu.

Treću nagradu osvojila je Mira Prelec, iz Gornje Drenove. Mogli smo vidjeti da njena kuća odiše cvijećem i ljubavlju.

U kategoriji balkona, prvu nagradu za najljepše uređen balkon dobila je Valentina Pršec Prelog, zahvaljujući odličnom izboru posuda u koje su biljke smještene te tako dolaze do izražaja. „To je zasluženo najljepše uređen balkon“, - kazala je gospođa Šoštarić.

Drugu nagradu za najljepše uređen balkon osvojila je Štefica Skopin, čiji je balkon šarmirao predsjednicu komisije i podsjetio je na ugodnu sobu na otvorenom.

Treću nagradu za najljpši balkon osvojio je Božidar Horvat zahvaljujući prekrasnim pelargonijama u koje je uloženo puno truda.

Nagrade su uručili predsjednica komisije Kornelija Benyovsky Šoštarić i gradonačelnik Hrvoje Koščec.

Čestitke pobjednicima, kao i sudionicima natječaja uputila je i Marinka Zubčić, direktorica Turističke zajednice grada te između ostalog istaknula da joj je obilazak prekrasnih okućnica s područja grada bio jedan od najljepših radnih dana u godini. Nada se da će ova akcija potaknuti sugrađane da se ugledaju na ove prekrasne okućnice. Jer, kako kaže, što imamo više lijepih okućnica, to nam je ljepši naš kraj.

Ostali sudionici natječaja dobili su priznanja, butelju zelinskog vina i sjeme cvijeća. [KM; Foto:KM]

na vrh članka