prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Vrhunska atmosfera na 7. Rock festivalu u Blaževdolu

Vrhunska atmosfera na 7. Rock festivalu u Blaževdolu

Ovogodišnji 7. Rock festival Blaževdol okupio je mnoge ljubitelje rock'n'roll glazbe, kao i sve ljude željne dobre zabave. U vrhunskoj atmosferi i uz odlične domaćine posjetitelji su uživali do ranih jutranjih sati.

Festival su otvorile SuperBake, kojima je ovo prvi nastup na festivalu. Kako kažu, ovdje se osjećaju odlično, a ovakve manifestacije im se posebno sviđaju jer su domaće, a ljudi cijene kad vide da bend ostavlja dio sebe na pozornici.

„SuperBake su jedan poseban bend koji svojim vedrim duhom oduševljavaju ljude gdje god se pojave, to je bio jedan od razloga zašto smo mi kao organizatori Blaževdol Rock festa njih zvali. Znamo da postoje dugi niz godina, slušali smo ih po zagrebačkim klubovima, po moto susretima i odlučili smo da oni moraju ove godine doći kod nas. Naravno da su nas oni, kao i uvijek, oduševili,“ – kazao je Krešimir Fučkan.

Nakon SuperBaka u specifičnom glazbenom tonu nastavili su mladi glazbenici Aspergerovog sindroma na čelu s mladim gitaristom Lovrom Aspergerom. Oni su uz svoje specifične obrade klasik i rock'n'roll glazbe, za blaževdolsku publiku odsvirali i svoje autorske pjesme.

The Pulse Original, posljednji bend festivala definitivno je „zapalio“ atmosferu. Svojim velikim repertoarom dobrog rock'n'rolla i uz domaće hitove rasplesao je i raspjevao publiku u vatrogasnom domu.

„Velika čast nam je bila prihvatiti sudjelovanje na festivalu, osobito na poziv Krešimira Fučkana jer smo nekoliko puta zajedno svirali. Jednako tako, velika mi je čast svirati za vatrogasce, koji toliko svoga duha poklanjaju za našu naciju i spašavaju ih od svih nedaća. Želimo svima da se lijepo zabave i Keep on rockin in the free world s nama večeras," - rekao je uoči koncerta Brada, glavni vokal i basista benda The Pulse Original. [KM; Foto: KM i Gordan Perković Stress]

na vrh članka