prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Izbor Top teen modela 2018.

Izbor Top teen modela 2018.

U nedjelju, 18. ožujka održat će se Izbor Top teen modela sjeverozapadne i središnje Hrvatske 2018. u organizaciji škole za manekene „RS Fashion modelling“ i pod pokroviteljstvom Grada i Turističke zajednice grada Sv. Ivana Zeline.

Ovogodišnji Izbor Top teen modela održat će se u Dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 18 sati. Nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog, ove se godine ponovno održava u Svetom Ivanu Zelini, a program se sastoji od natjecateljskog i zabavnog dijela.

U natjecateljskom dijelu programa sudjelovat će dječaci i djevojčice koji će se natjecati u dvije dobne skupine, od 11 do 13 godina te od 13 do 15 godina. Svoja znanja i vještine predstavit će stučnom žiriju. Mladi manekeni i manekenke nosit će modele „Mistic exclusive“, a prezentirat će modne detalje: nakit dizajnerice Anđele Relković Paruž i Jagode Klasan; zatim pleteninu udruge "Kreativ ", torbice Galko, naočale Optike Kraljević i casually look Calleo Fortis. Za make up zaslužna je vizažistica Jana Domitrek.

U zabavnom dijelu programa nastupaju mali manekeni „RS Fashion modellinga“ i pjevač Darus Despot. Cijena ulaznice je 25 kuna. [PD]

na vrh članka