prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Pozvani ste na 2. zelinsku šatorijadu

Pozvani ste na 2. zelinsku šatorijadu

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva vas na DRUGU ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi.

Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 7. do 9. rujna 2018., postavite svoj šator, organizirajte "dom" u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre.

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine). U subotu 1.09.2018 natjecanje za najboljeg roštilj majstora u kategoriji najbolja kobasica-roštiljka. 

Oprema:

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća. Ponesite gitaru ili drugi instrument ali samo ako znate svirati. 

Očekuje se da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje. Broj šatorskih mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava. 

Prijave se primaju do četvrtka 30.8.2018.

Postavljenje šatora/početak je u petak 7.9.2018 u 16.00h. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani sanitarni čvorovi.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom 01/2061 808. [PD; Foto: Visit Sveti Ivan Zelina]

na vrh članka