prigorjehr-regionalni-portal
Menu

2. Zelinska šatorijada okupila ljubitelje kampiranja

2. Zelinska šatorijada okupila ljubitelje kampiranja

Bila je to idealna prilika za odmor i opuštanje za sve ljubitelje prirode i sve one koji su potražili odmak od svakodnevice.

Ljubitelji kampiranja i prirode okupili su se ovog vikenda na 2. Zelinskoj šatorijadi, manifestaciji kojoj je cilj bio opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Šatorijada je održana u parku zelinskog Sportsko-rekreacijskog centra u organizaciji Turističke zajednice grada Sveti Ivan Zelina, a posjetio ju je i gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Uz roštilj, razgovor i druženje, posjetitelji su imali priliku igrati različite zabavne igre poput odbojke na pijesku ili pak nogometa. U idiličnoj atmosferi u zelinskom parku najviše su uživala djeca, igrajući se na spravama dječjeg igrališta i igrajući društvene igre.

Vlastito iskustvo kampiranja podijelila je s nama Sanja Kosovec, sudionica šatorijade: „Ljudi zaista ne znaju što propuštaju, u parku je predivna hladovina i svjež zrak. Cijeli dan smo u prirodi, stječemo nova poznanstva - milina. Turistička zajednica je častila zajedničkim ručkom koji smo svi pripremali, a predvečer za nagradu nas je direktorica Marinka izvela u cirkus. Djeca su uživala bez mobitela, ekrana i igrica. Stvarno šteta što nije bilo više ljudi, jer nisu svjesni kakav divan vikend i druženje su propustili“. [PD; Foto: Marija Barić]

na vrh članka