×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 582
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Najbolje izdanje Rock festivala u Blaževdolu

Najbolje izdanje Rock festivala u Blaževdolu

Ovaj vikend zasigurno je obilježilo vrhunsko glazbeno događanje - 8. Rock festival u Blaževdolu u organizaciji DVD-a Blaževdol. U najvećim rock i hard rock hitovima strane i domaće glazbe uživali su posjetitelji koje su zabavljali Zadruga, Fifty G i gost iznenađenja Milko Kiš pod nadimkom "Deda" iz Hladnog piva.

Zadruga je za ovogodišnje izdanje pripremila uobičajeni repertoar hitova, a osobito im je drago što su gostovali na festivalu, u društvu domaćih ljudi i odlične atmosfere, prvi put nakon toliko vremena.

U ime organizatora, Krešimir Fučkan izrazio je zadovoljstvo održavanjem 8. Blaževdol Rock festivala koji organizira skupina entuzijasta odraslih na glazbi Zadruge, a koju su uspjeli i dovesti ove godine. Nada se da će momci iz Zadruge, jednako kao i svi ostali bendovi koji su ovdje nastupali zapamtiti Blaževdol po dobrome i da će im se uvijek rado vraćati. Jednako tako se nada da ovo nije posljednji nastup Zadruge, Fifty G-ja i ostalih bendova u Blaževdolu te da će se njihova suradnja nastaviti i idućih godina.

Mladi bend Fifty G posjetiteljima je pripremio raznovrstan repertoar hitova, koje je publika odlično prihvatila. Štoviše, reakcije publike su jako dobre. Inače, u formaciji Fifty G sviraju od 2004. godine, a tajna je u tome što sviraju glazbu u kojoj uživaju i koju vole.
„Drago nam je što nas je publika dobro prihvatila. Sama energija koja se dogodila između nas i publike, rezultirala je odličnim događajem. Veoma smo zadovoljni“, kazali su nam članovi benda Fifty G: Tomislav Puntarić, vokal i gitara, Petar Štefek, lead gitara i back vokal, bubnjar Martin Puntarić, Alan Ivčec – basist i vokal.

Prema riječima posjetitelja, ovo je najbolje izdanje festivala. [PD]

na vrh članka