{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
17. Rujan 2018. 05:52

Više od 100 biciklista isprobalo stazu u Zelini

U nedjelju 16. rujna 2018. godine održan je prvi BREGDOWN open day u organizaciji biciklističkog kluba SIC iz Svetog Ivana Zeline.

Skupina entuzijasta je još prije desetak godina počela vlastitim trudom i resursima graditi i krčiti enduro trail biciklističku stazu duljine gotovo 5 kilometara kroz predivnu šumu Zelinske gore. Nakon puno truda, odlučili su svoj uradak prezentirati većem broju zaljubljenika u ovu vrstu biciklističkog sporta.

Trud nije bio uzaludan. Staza blagog nagiba u prosjeku, ali s nekoliko ozbiljnih skakaonica i mostova podizala je adrenalin svim posjetiteljima. Na prvim otvorenim danima organizator je osigurao besplatan i redovit prijevoz do vrha Zelinske gore gdje počinje spust enduro/trail stazom. To je bilo dovoljno da se okupi više od 110 sudionika koji su od 8 ujutro do 16 sati uživali u vrhunski pripremljenoj stazi, koja ih je sve oduševila. Slobodne vožnje su protekle bez ozljeda, a dobrom raspoloženju je pripomogao sunčan dan. Osim same utrke, sportaši su počašćeni ručkom u maloj expo zoni na prostoru ŠRC Bazeni u Zelini odakle su kretale vožnje.

– Uopće ne sumnjamo da će zelinski bregi osim po dobrom vinu, uskoro postati poznati i po vrhunskim biciklističkim stazama – kako cestovnim, tako i onim adrenalinskim kroz Kladešćicu i Zelinsku goru. Enduro/trail staza BREGDOWN je uvijek dostupna posjetiteljima, a kako do nje potražite na Google kartama ili Facebook stranicama. Svi zainteresirani se slobodno jave u Klub SIC. Doza adrenalina spremna je za Vas! – poručuju organizatori. [PD; Foto: Gradečki media j.d.o.o. – Kristijan Gradečki, Klub SIC]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori