{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
24. Rujan 2018. 09:58

Više od 100 konjanika i 20 konjskih zaprega na 3. Međunarodnoj svetoivanjskoj konjičkoj reviji

U nedjelju 23. rujna u Svetom Ivanu Zelini održana je 3. Međunarodna svetoivanjska konjička revija.

U svečanom mimohodu kroz grad sudjelovali su Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline, Marinka Zubčić, direktorica Turističke zajednice grada, Mladen Houška, ravnatelj Muzeja Sveti Ivan Zelina, Erika Bujanović iz Konjičkog kluba Zelingrad i ostali sudionici konjičke revije.

U raznim natjecateljskim igrama sudjelovalo je više od stotinu natjecatelja koji su se takmičili sa svojim kolima, kočijama ili kao jahači. Uz domaće, Sveti Ivan Zelinu posjetili su sudionici iz različitih klubova i udruga iz Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Najviše pažnje plijenila su natjecanja. Najprije su održana natjecanja kočija i zaprega, a potom su se jahači natjecali u nekoliko disciplina: „Mijenjam konja, timska igra, 3 jahača, 1 konj“, „Brzi i žestoki – igra spretnosti i brzine“, „Tko prvi, njegova djevojka“, „Lov vještica“, „Drveni konj, timska igra, 4 jahača“.

Posjetitelji su, osim u atraktivnom programu, mogli uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, okušati se u šetnji na konjima, vožnji u kočijama i drugim zabavnim igrama.

Treću godinu zaredom Sveti Ivan Zelina domaćin je Međunarodne svetoivanjske konjičke revije, koja svake godine okuplja više od 100 konja i konjanika, 20 kočija i zaprega iz različitih krajeva sjeverozapadne Hrvatske, ali i šire.

Događanje organizira Konjički klub Zelingrad uz suorganizaciju Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline te uz potporu Grada Sveti Ivan Zelina i Zagrebačke županije. [KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori