{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
01. Listopad 2018. 10:06

Promocija Angeluša u Zagrebu

Ovog su vikenda i Zagrepčani imali priliku degustirati vrhunsko zelinsko Pale Ale pivo Angeluš uz tradicionalno dobru zelinsku hranu, a svečanost su uveličali i Vitezovi Zelingradski.

U kultnim mjestima Tolkien’s House i Veliki Tolk na Opatovini održana je od 28. do 30. rujna službena promocija Angeluš mini pivovare iz Svetog Ivana Zeline koju je otvorio Filip Devčić. Kapacitet je nove zelinske pivovare 4000 litara mjesečno, a proizvodi svijetlo Pale Ale pivo, koje ima 5% alkohola, nefiltrirano je, nepasterizirano i refermentirano u boci koja sadrži hranjivi talog.

„Mali pogon naše pivovare stvara velika piva koristeći samo vrhunske sirovine. Anđeli su bića svjetlosti i čistoće, baš kao i naša piva koja nisu pasterizirana, filtrirana i kemijski tretirana. Veliku pozornost posvećujemo prirodnim procesima u proizvodnji stvarajući pivo s karakterom“, poručio je pivar Filip Devčić, i ujedno se zahvalio posjetiteljima na dolasku.

Osim u Zagrebu, u Angeluš Pale Ale pivu možete uživati i u Relax Pubu u Donjoj Zelini. [KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori