{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
29. Listopad 2018. 12:40

Od inovacija do poduzetništva na 3. TEDx-u Sveti Ivan Zelina

U prepunoj Dvorani „Kraluš“ Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina uspješno je održan 3. TEDx Sveti Ivan Zelina pod sloganom „Make a change, make it local“.

Na konferenciji, koja je održana po TED načelima, posjetitelji su imali priliku čuti govore 7 motivacijskih govornika iz raznih područja, od sporta, preko inovacija do poduzetništva.

Tako je svoju životnu priču, ideje i misli s okupljenima podijelila poduzetnica Gordana Puhelek, koja je svoj govor posvetila čovjeku i čovječnosti, dok je lifecoach Kristina Smolić Lerš govorila o vlastitim izazovima s kojima se susretala, a u kojima je prepoznala priliku za rast i razvoj. Diplomirana ekonomistica Marija Kušić govorila je kako pokrenuti vlastitu pivovaru, a bodybuilder Stjepan Ursa koliko je naporno radio na tome da postane „velik“. Pročelnica odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu Jana Žiljak Gršić okupljene je upoznala sa znanošću i umjetnošću u infrared slikarstvu, a koji su koraci do željenog cilja kazao je sportski fizioterapeut Marko Žigrović. Na kraju je o tradicionalnoj zelinskoj kulturi govorio voditelj orkestra LADO Alan Kanski.

Osim u govorima, posjetitelji su imali priliku uživati u izvedbi mladog glazbenika Martina Kosovca, koji je dodatno uveličao događaj. Cilj konferencije bio je čuti iskustva članova lokalne zajednice, ali i šire, proširiti ideje koje su vrijedne širenja te potaknuti lokalnu zajednicu na djelovanje. [PD]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori