{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
29. Listopad 2018. 12:54

Najbolje izdanje Rock festivala u Blaževdolu

Ovaj vikend zasigurno je obilježilo vrhunsko glazbeno događanje - 8. Rock festival u Blaževdolu u organizaciji DVD-a Blaževdol. U najvećim rock i hard rock hitovima strane i domaće glazbe uživali su posjetitelji koje su zabavljali Zadruga, Fifty G i gost iznenađenja Milko Kiš pod nadimkom "Deda" iz Hladnog piva.

Zadruga je za ovogodišnje izdanje pripremila uobičajeni repertoar hitova, a osobito im je drago što su gostovali na festivalu, u društvu domaćih ljudi i odlične atmosfere, prvi put nakon toliko vremena.

U ime organizatora, Krešimir Fučkan izrazio je zadovoljstvo održavanjem 8. Blaževdol Rock festivala koji organizira skupina entuzijasta odraslih na glazbi Zadruge, a koju su uspjeli i dovesti ove godine. Nada se da će momci iz Zadruge, jednako kao i svi ostali bendovi koji su ovdje nastupali zapamtiti Blaževdol po dobrome i da će im se uvijek rado vraćati. Jednako tako se nada da ovo nije posljednji nastup Zadruge, Fifty G-ja i ostalih bendova u Blaževdolu te da će se njihova suradnja nastaviti i idućih godina.

Mladi bend Fifty G posjetiteljima je pripremio raznovrstan repertoar hitova, koje je publika odlično prihvatila. Štoviše, reakcije publike su jako dobre. Inače, u formaciji Fifty G sviraju od 2004. godine, a tajna je u tome što sviraju glazbu u kojoj uživaju i koju vole.
„Drago nam je što nas je publika dobro prihvatila. Sama energija koja se dogodila između nas i publike, rezultirala je odličnim događajem. Veoma smo zadovoljni“, kazali su nam članovi benda Fifty G: Tomislav Puntarić, vokal i gitara, Petar Štefek, lead gitara i back vokal, bubnjar Martin Puntarić, Alan Ivčec – basist i vokal.

Prema riječima posjetitelja, ovo je najbolje izdanje festivala. [PD]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori