{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
23. Rujan 2019. 11:04

Veličanstveni mimohod i zanimljive igre na konjičkoj reviji

Sveti Ivan Zelina četvrtu je godinu zaredom domaćin Međunarodne svetoivanjske konjičke revije koja je i ove godine okupila značajan broj sudionika, kao i gostiju.

Revija je već tradicionalno započela okupljanjem sudionika za svečani mimohod kroz Sveti Ivan Zelinu, u kojem je sudjelovalo 25 kočija i zaprega te 50 konjanika, kojima su se pridružili i Marinka Zubčić, direktorica Turističke zajednice grada, Mladen Houška, ravnatelj Muzeja Sveti Ivan Zelina te Erika Bujanović iz Konjičkog kluba Zelingrad.

U raznim natjecateljskim igrama sudjelovalo je više od stotinu natjecatelja koji su se takmičili sa svojim kolima, kočijama ili kao jahači. Uz domaće, Sveti Ivan Zelinu posjetili su sudionici iz različitih klubova i udruga iz Slovenije i Austrije.

Posjetiteljima su upravo najzanimljivija bila natjecanja kočija i zaprega, ali i ona u kojima su se natjecali jahači u brzini i spretnosti. Osim u atraktivnom programu, svi sudionici revije i posjetitelji imali su priliku uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, okušati se u šetnji na konjima, vožnji u kočijama i drugim zabavnim igrama.

Događanje organizira Konjički klub Zelingrad uz suorganizaciju Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline te uz potporu Grada Sveti Ivan Zelina i Zagrebačke županije. [PD]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori