{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
30. Rujan 2019. 12:21

Baka Terezija Ferin proslavila stoti rođendan

Je li naša sugrađanka gospođa Terezija Ferin iz Hrnjanca, rođena Pecak, najstarija stanovnica Zeline nismo provjeravali. No, uvjerili smo se kako se slavljenica usprkos godinama odlično drži.

„Malo me bole noge, ali inače sam dobro“ rekla nam je i kako dane provodi gledajući televiziju, čitajući novine i u molitvi. Ima dva sina i kćer, sedmero unučadi, deset praunučadi i veliki broj rodbine i svi su se oni okupili na proslavi njezina rođendana, da joj ju uljepšaju. 

Za organizaciju slavlja bila je zadužena Tea Ferin koja je to obavila vrlo uspješno i maštovito u izletištu „Ferin“.

„Stoti rođendan naše mame, bake i prabake Terezije, proslavili smo u krugu obitelji i prijatelja. U ugodnom ambijentu Izletišta „Ferin“. Slavlju su prisustvovale sve generacije obitelji Ferin, kao i uži krug prijatelja. Okupilo se nas šezdesetak, a da sve bude kako treba pridonijelo je jako puno ljudi, pa im ovim putem još jednom zahvaljujemo. Jedno veliko hvala dugujemo i Ivici Ferinu koji nam je dozvolio slobodu u uređivanju njegovog izletišta kako smo mi to htjeli i kako bi svaki detalj bio na svome mjestu te da proslava prođe u pravom prigorskom ozračju. Također, hvala i gradonačelniku Svetog Ivana Zeline Hrvoju Košćecu, koji je svojim dolaskom i čestitkom razveselio slavljenicu te dodatno uveličao slavlje. Jednu veliku točku na i, stavili su muzikaši „Prigorski pajdaši“ koji su bez prestanka održavali dobar ritam i atmosferu tijekom cijele večeri. Veselimo se svakom nadolazećem rođendanu naše Terezije, pri kojem će svako rođendansko slavlje biti još bolje i veće,“ izjavila je Tea za naš portal. [RB]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori