{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
06. Travanj 2014. 10:46

Žene SDP-a humanitarno za Zakladu Ane Rukavine

Socijaldemokratski forum žena SDP-a Sveti Ivan Zelina pridružio se humanitarnoj akciji “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” koja je u subotu 5. travnja bila organizirana na razini cijele Hrvatske. Akcija se provodila na način da su se na predviđenim lokacijama prodavali tulipani – omiljeni cvijet Ane Rukavine, a ostvareni prihod namijenjen je za fond Zaklade „Ana Rukavina“.

Uz humanitarnu prodaju tulipana građanima su se dijelili info letci o Hrvatskom registru donora koštane srži, s odgovorima na najčešća pitanja koja ljudi postavljaju prije odluke o upisu u Registar. Potencijalni darivatelji su svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti. Potrebno je samo popuniti pristupnicu i zdravstveni upitnik te dati uzorak krvi za HLA tipizaciju kojom se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti.

Akciju u Svetom Ivanu Zelini organizirale su Jasna Novaković, predsjednica Foruma žena SDP-a Sveti Ivan Zelina te zamjenica gradonačelnika Vesna Bičak-Dananić i Linda Žnidarić-Zerec kao članice Foruma, a svojim dolaskom podržali i gradonačelnik Hrvoje Košćec te zamjenik Franjo Sakmardi. [MD]

 

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori