{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
03. Veljača 2014. 19:12

Humanitarna aukcija udruge Srce

Udruga Srce iz Svetog Ivana Zeline započinje ovu radnu godinu u veselom i humanitarnom duhu organizira 3. Humanitarnu aukcija slika koja će biti održana 8. veljače u Taverni 1860 u Donjoj Zelini s početkom u 19.00 sati.

Zahvaljujući likovnim umjetnicima koji su na likovnim kolonijama udruge ostavili svoj trag, skupljen je niz umjetničkih djela koja će biti prezentirana s nadom i željom da barem neka od njih pronađu mjesta u našem domu, uredu ili kod naših prijatelja. Goste će vrhunskim nastupom, spojem klasične i moderne glazbe zabavljati Mario Rucner. Cijena ulaznice s večerom iznosi 50, 00 kuna. Svoj dolazak potvrdite najkasnije do srijede 5.veljače, na brojeve telefona 092/ 131 3050 ili 2060 462 jer je broj mjesta ograničen.

Udruga”Srce” jedina na području grada Svetog Ivana Zeline, okolnih naselja i općine Bedenica okuplja djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te kao takva djeluje od lipnja 2005. godine.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori