{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
07. Veljača 2014. 15:10

Dobrovoljno darivanje krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Sveti Ivan Zelina organizira prvo dobrovoljno darivanje krvi u ovoj godini. Akcija će biti održana u Gradskoj vijećnici u Svetom Ivanu Zelini, u ponedjeljak 10. veljače od 10:30 do 18:30 i u utorak od 13:00 do 18:30 sati.

Svakih pet minuta netko treba krv, stoga su ovakve akcije bitne kako bi zdravstvene ustanove imale osigurane dovoljne količine krvi za provođenje svih zahvata. Najčešći razlog zbog kojeg se daruje krv je želja da se učini dobro djelo i pomogne bolesniku. Darivatelji krvi imaju osjećaj osobnog zadovoljstva da su spasili nečiji život. Ipak, ima i onih koji se ne odazivaju na ovakve akcije i to ponajviše iz straha ili neinformiranosti. Ako ste se prepoznali u ovoj drugoj skupini, predlažemo da kliknete na donju poveznicu i kroz najčešće postavljena pitanja i odgovore vidite kako je darivanje krvi jednostavan, siguran i humani čin.

Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu – najčešća pitanja o darivanju krvi 

Vidimo se u ponedjeljak ili utorak. Nemojte zaboraviti ponijeti osobnu iskaznicu.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori