{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
08. Veljača 2014. 17:57

Lampionovo

Zaprešić će 14. veljače krenuti u obaranje svjetskog rekorda u najvećoj ikada poslanoj valentinovskoj čestitki. Čestitka će biti izložena na glavnom zaprešićkom trgu, moći će je potpisati svi posjetitelji, a na kraju će biti poslana na adresu Kaštela, grada prijatelja Zaprešića.

Događanje pod nazivom “Lampionovo” počinje 14. veljače u 17 sati raznovrsnim programom, degustacijama najboljih vina zaprešićkog kraja i domaće čokolade, te plesnim programom. Točno u 19 sati na zaprešićkoj šetnici posjetitelji će zapaliti stotine letećih lampiona i pustiti ih u zrak. Svatko će dobiti svoj lampion kojim će poslati simboličnu poruku ljubavi.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori