{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
14. Veljača 2014. 15:34

Festival ljubavi i vina

Po danu pijte bijela vina za smijeh, a navečer crna za grijeh, ali pazite pritom da ne popijete previše. Dozirajte i smijeh i grijeh, u šali je poručio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić otvarajući festival ljubavi i vina Hrvatska vinska priča, koji se ovog vikenda održava na Jelačićevu trgu u Zagrebu.

Festival okuplja hrvatske vinare uz predstavljanje vinskih cesta i promoviranje vinskog turizma u Hrvatskoj. Na događanju sudjeluje 80 vinara iz cijele Hrvatske, a među njima i vinari Prigorskog kraja. Prema informacijama koje smo dobili iz Zagrebačke županije na festivalu sudjeluju: OPG Željko Kos, OPG Puhelek-Purek, Vina Kos Jurišić, Branko Čegec, Branimir Žigrović, OPG Đurinski Stjepan, Ivica Jurkovac, Obitelj Filipec, OPG Špoljar Barundić, OPG Šimanović, Lagradi d.o.o., Irena Majcenović, OPG Franjo Gregorić, OPG Gregorić, OPG Franjo Stanišić i OPG Pavlin.

Dvodnevnu Manifestaciju zajednički organiziraju Udruga Vinska cesta grada Zagreba i Grad Zagreb – Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, a kao partneri su ime se pridružili i Zagrebačka i Krapinsko–zagorska županija, te Udruženje vinarstva koje djeluje pri HGK. [PD]

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori