prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Trgocentar otvorio prodavaonicu u Zelini

Trgocentar otvorio prodavaonicu u Zelini

Trgocentar, vodeća trgovačka kuća na području Krapinsko-zagorske županije i dio grupacije Ultra gros, otvorio je novu prodavaonicu u Svetom Ivanu Zelini. Prodavaonica se nalazi na adresi Vladimira Nazora 58 u prostorima u kojima je poslovao Trgonom iz Novog Marofa.

Brojni građani već su i prije službenog otvorenja čekali pred vratima, sva parkirna mjesta bila su popunjena, a iz trgovine se izlazilo punih kolica. Na službenom otvorenju okupili su se uzvanici, menadžment i poslovni partneri Trgocentra, a sve ih je pozdravio i gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, koji je posebno bio zadovoljan činjenicom da se radi o ulaganju u sklopu kojeg je očuvano postojećih 14 radnih mjesta.

„U Sveti Ivan Zelinu smo došli s odlučnom namjerom da pokažemo kako smo pristupačni i po mjeri svakog kupca. Iza Trgocentra stoji više od 50 godina iskustva i tradicije, želimo to upravo ovdje dodatno dokazati te vjerujem kako ćemo vrlo brzo zadobiti povjerenje kupaca“ – istaknuo je Dragutin Bratković, direktor Trgocentra, naglasivši kako ova prodavaonica spada među njihove najveće.

Uz veliki izbor proizvoda i dobar osjećaj pri kupovini kojem pridonose pregledne police, široki redovi i komocija s čak 75 parkirališnih mjesta, Trgocentar će Zelinčanima ponuditi i nekoliko novosti. Jedna od njih je ponuda svježeg kruha i peciva koje peku u prodavaonici, zatim velika ponuda svježeg voća i povrća te posebni dio pod nazivom Gastro, gdje će se moći kupiti pečena piletina, svinjska koljenica i carsko meso. Trgocentar u svom poslovanju ima i vlastitu preradu svinjskog mesa od uzgajivača s područja Krapinsko-zagorske županije što im omogućuje da na tržište stavljaju domaće, svježe meso.

„U asortimanu nove prodavaonice imamo široki izbor brendiranih neprehrambenih artikala, cijenom vrlo pristupačnih artikala robne marke te raznovrsnu ponudu igračaka i cvijeća. Unutar prodajnog objekta nalazi se i program bijele tehnike i malih kućanskih aparata" – istaknula je Sandra Benkotić, voditeljica poslovnice neprehrane.

Radno vrijeme Trgocentara je od radnim danom od 7 do 20 sati, a nedjeljom i praznikom od 8 do 13. U sklopu Trgocentra nalazi se i kafić.

na vrh članka