{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
22. Veljača 2014. 15:26

Trgocentar otvorio prodavaonicu u Zelini

Trgocentar, vodeća trgovačka kuća na području Krapinsko-zagorske županije i dio grupacije Ultra gros, otvorio je novu prodavaonicu u Svetom Ivanu Zelini. Prodavaonica se nalazi na adresi Vladimira Nazora 58 u prostorima u kojima je poslovao Trgonom iz Novog Marofa.

Brojni građani već su i prije službenog otvorenja čekali pred vratima, sva parkirna mjesta bila su popunjena, a iz trgovine se izlazilo punih kolica. Na službenom otvorenju okupili su se uzvanici, menadžment i poslovni partneri Trgocentra, a sve ih je pozdravio i gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, koji je posebno bio zadovoljan činjenicom da se radi o ulaganju u sklopu kojeg je očuvano postojećih 14 radnih mjesta.

„U Sveti Ivan Zelinu smo došli s odlučnom namjerom da pokažemo kako smo pristupačni i po mjeri svakog kupca. Iza Trgocentra stoji više od 50 godina iskustva i tradicije, želimo to upravo ovdje dodatno dokazati te vjerujem kako ćemo vrlo brzo zadobiti povjerenje kupaca“ – istaknuo je Dragutin Bratković, direktor Trgocentra, naglasivši kako ova prodavaonica spada među njihove najveće.

Uz veliki izbor proizvoda i dobar osjećaj pri kupovini kojem pridonose pregledne police, široki redovi i komocija s čak 75 parkirališnih mjesta, Trgocentar će Zelinčanima ponuditi i nekoliko novosti. Jedna od njih je ponuda svježeg kruha i peciva koje peku u prodavaonici, zatim velika ponuda svježeg voća i povrća te posebni dio pod nazivom Gastro, gdje će se moći kupiti pečena piletina, svinjska koljenica i carsko meso. Trgocentar u svom poslovanju ima i vlastitu preradu svinjskog mesa od uzgajivača s područja Krapinsko-zagorske županije što im omogućuje da na tržište stavljaju domaće, svježe meso.

„U asortimanu nove prodavaonice imamo široki izbor brendiranih neprehrambenih artikala, cijenom vrlo pristupačnih artikala robne marke te raznovrsnu ponudu igračaka i cvijeća. Unutar prodajnog objekta nalazi se i program bijele tehnike i malih kućanskih aparata” – istaknula je Sandra Benkotić, voditeljica poslovnice neprehrane.

Radno vrijeme Trgocentara je od radnim danom od 7 do 20 sati, a nedjeljom i praznikom od 8 do 13. U sklopu Trgocentra nalazi se i kafić.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori