{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
11. Ožujak 2014. 23:00

Izbor Trgovina – sve od temelja do krova

Izbor Trgovina već je skoro 25 godina nezaobilazno mjesto svih koji nešto grade ili se bave unutarnjim uređenjem te je postala jedna od najpoznatijih trgovina na području Prigorja, ali i šire. U Donju Zelinu dolaze kupci iz Zagreba, Varaždina, Čakovca, Ludbrega, Karlovca pa čak i Dalmacije, na što su vlasnici i zaposlenici posebno ponosni.

Kao što to govori i slogan Izbor Trgovine, ovdje stvarno možete pronaći sve od temelja do krova, od laminata, brodskog poda i lamperije do širokog asortimana boja za zidova, drvene građe, željeza, betonskih proizvoda, dimnjaka, opeke, crijepa i ostalog građevinskog materijala. Tu su i sanitarije, keramičke pločice, izolacije i sobna vrata. Novost u prodaji je poljoprivredni program koji obuhvaća umjetna i organska gnojiva te organsko ekološka gnojiva s pripadajućim ekološkim certifikatom. Dolazi proljeće pa u Izbor Trgovini možete pronaći i sav potreban alat za rad u vrtu, kao i sjemenske materijale povrća, zemlju za sadnju cvijeća te bogatu ponudu hrane za kućne ljubimce. Sve ovo smješteno je na 10 tisuća kvadrata skladišnog prostora u Donjoj Zelini. Postoji i mogućnost besplatne dostave velikim kamionom sa kranskom dizalicom te s manjim kamionom za teže pristupačna mjesta s ručnim istovarom.

Izbor Trgovina ide na ruku kupcima i s uvjetima plaćanja. Uz kartice i brojne mogućnosti obročnih otplata, dobit ćete popust za gotovinsko ili avansno plaćanje. 

Konstantnim ulaganjem, praćenjem trendova i razvojem prodajnog asortimana proizvodima provjerene kvalitete i ekološkog predznaka, Izbor Trgovina stekla je povjerenje brojnih kupaca. U sklopu Izbor Trgovine nalazi se kafić, u čijem ugodnom ambijentu možete popiti kavu, čaj ili hladne napitke dok obavljate najbolju kupovinu za svoj dom. Ukoliko već niste, uvjerite se i sami u odličnu ponudu i pristupačne cijene. Izbor Trgovina na adresi Donja Zelina, Donjozelinska 185. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7 do 19, a subotom od 7 do 15 sati.

Još jedan razlog više posjeti jesu i trenutne akcije. Ovog mjeseca po povoljnijim cijenama možete pronaći keramičke pločice, fasadne sisteme Ceresit i Weber, Rofix sisteme žbuka, gipsane ploče i sav pripadajući dodatni pribor.

[sponzorirani članak]

 

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori