prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Grad Sveti Ivan Zelina osigurao isplatu božićnica za umirovljenike

Grad Sveti Ivan Zelina osigurao isplatu božićnica za umirovljenike

Grad Sveti Ivan Zelina osigurao je isplatu božićnica za 3200 umirovljenika s područja Grada Svetog Ivana Zeline u iznosu od 100,00 kuna čija mirovina ne prelazi 3.000,00 kuna mjesečno.

Isplata božićnica umirovljenicima započela je u Gradskoj vijećnici u ponedjeljak 18. i trajat će do četvrtka 21. prosinca uz predočenje osobne iskaznice ili odreska od mirovine.

Za sve one koji nisu u mogućnosti podići božićnicu u navedenom periodu, mogu to učiniti do 29. prosinca 2017. godine, na blagajni Grada Svetog Ivana Zeline, I. kat, soba 37.

Uz to, umirovljenici koji su bolesni, nemoćni ili nekim drugim opravdanim razlogom spriječeni osobno podići božićnicu, trebaju se javiti kako bi Grad za njih osigurao dostavu. Javiti se mogu na broj telefona 2019-218.

Iz Grada mole za strpljenje kod takvih slučajeva, jer možda sve te zahtjeve neće moći riješiti odmah u vrijeme blagdana, odnosno u gore navedenom terminu.

Isplata božićnice uvedena je prije četiri godine kao dar umirovljenicima kako bi im blagdanski dani bili što ljepši i radosniji. [PD]

na vrh članka