{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
14. Ožujak 2014. 23:00

U ožujku i travnju novi IPARD natječaji

Iako je u tijeku finalizacija novog Programa ruralnog razvoja, čija bi provedba trebala krenuti u drugoj polovici ove godine, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja odlučili su se na raspisivanje još jednog IPARD natječaja, i to: za Mjeru 101 od 4. travnja do 18. travnja, za Mjeru 103 od 24. ožujka do 7. travnja 2014.

U Upravi za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju naglašavaju kako će se svi projekti koji se ugovore po ovom natječaju financirati iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD). To znači da se započinje s trošenjem financijskih sredstava koje stoje na raspolaganju. Svi kriteriji provedbe, korisnici i prihvatljiva ulaganja ostaju isti kao i dosad. Jedine su izmjene u smanjenoj mogućnosti dopune dokumentacije, s ciljem ubrzanja obrade prijava.

Novi Pravilnik bit će objavljen u tjednu između 17. i 21. ožujka, a moći će se preuzeti na mrežnim stranicama ministarstva.

Više o Mjerama 101 i 103 možete saznati na ovoj poveznici. [PD]

 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori