prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Tvrtka BMD STIL dobila sredstva iz EU fondova

Tvrtka BMD STIL dobila sredstva iz EU fondova

Tvrtka BMD STIL d.o.o. iz Bedenice je 10. siječnja 2018. godine privela kraju projekt „Unapređenje poslovnih procesa tvrtke BMD STIL d.o.o. primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije“, sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Opći cilj projekta bio je doprinijeti konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a, koji se nalaze u područjima s razvojnim posebnostima Republike Hrvatske, na domaćem i inozemnom tržištu te doprinos povećanju zaposlenosti.

Specifični ciljevi bili su povećanje regionalne konkurentnosti i efikasnosti poduzeća BMD STIL d.o.o., rješavanje specifičnih poslovnih problema poduzeća putem ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu, odnosno uvođenjem naprednih e-poslovnih rješenja. Napredna e-poslovna rješenja uključivala su modernizaciju i unapređenje dvanaest poslovnih procesa te poboljšanje razine učinkovitosti i produktivnosti kroz ulaganje u IKT rješenja za integraciju poslovanja cijelog poduzeća, učinkovitu organizaciju tijeka rada i poboljšanje razine učinkovitosti i produktivnosti kroz ulaganje u IKT rješenja za integraciju poslovanja cijeloga poduzeća, učinkovitu organizaciju tijeka rada i poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima, otvaranje dva nova radna mjesta te rast informacijsko-komunikacijskih kompetencija u poduzeću kroz osposobljavanje djelatnika, a sve to u sklopu ovog projekta; povećanje prihoda od prodaje i povećanje produktivnosti zaposlenika.

Projekt je započeo 10. siječnja 2017. godine, a kroz čitavo razdoblje njegova provođenja bilježeni su značajni pomaci u provedbi te sada i uspješan konačan rezultat.

Ukupna vrijednost projekta je 1.331.452,13 kuna dok je iznos koji sufinancira EU 1.191.706,92 kuna.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. [PD; Foto: BMD STIL]

na vrh članka