prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Potpisani ugovori za izgradnju reciklažnog dvorišta

Potpisani ugovori za izgradnju reciklažnog dvorišta

Grad Sveti Ivan Zelina je u srijedu, 28. veljače 2018. godine potpisao ugovore za izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta, čime kreće građevinski dio projekta.

Tom prilikom gradonačelnik Košćec okupljenima se obratio s nekoliko riječi: "Veseli me što je nakon gotovo tri godine od početka pripreme projektne dokumentacije, nakon što smo u srpnju 2017. godine potpisali ugovor sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, konačno došlo i do faze izgradnje. Očekujem da svi radovi budu završeni najkasnije do kraja srpnja 2018. godine."

Potpisani su ugovori:

  • Ugovor za pružanje usluge stručnog nadzora, koordinatora II zaštite na radu i projektantskog nadzora
  • Ugovor za izvođenje radova na izgradnji reciklažnog dvorišta na području Grada Sveti Ivan Zelina
  • Ugovor za opremanje reciklažnog dvorišta na području Grada Sveti Ivan Zelina.

Grad Sveti Ivan Zelina sklopio je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. (Ref.br. Ugovora: K.K.06.3.1.03.0007) za izgradnju reciklažnog dvorišta na području Grada s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Predviđeno trajanje projekta je 12 mjeseci (23.08.2018.).

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.550.650,00 kn, a radovi izgradnje i opremanja reciklažnog dvorišta trajat će 4 mjeseca od uvođenja izvođača u posao.

Lokacija reciklažnog dvorišta Sveti Ivan Zelina nalazi se u Zoni gospodarske namjene Sveta Helena, a otvorenje se očekuje u rujnu 2018. godine.

Informacije o projektu objavljene su na mrežnim stranicama Grada. [PD]

 

 zaglavljeweb.jpg

 

na vrh članka